Vila Sotos, Paralia Katerini

 • paralija-apartmani-1
 • paralija-apartmani-2
 • paralija-ponude-letovanje-1
 • paralija-ponude-letovanje-2
 • sotos-paralija-apartmani-1
 • sotos-paralija-apartmani-4
 • sotos-paralija-apartmani-5
 • sotos-paralija-apartmani-6

Vila SOTOS u centru Paralije nudi sve što je potrebno za udoban boravak na moru. Nalazi se u centralnom delu Paralie nadomak škole na 60 m udaljenosti od plaže. U prizemlju vile smešten je Supermarket. Okružena je kafićima, tavernama, prodavnicama suvenira, girosa. Nedaleko od vile SOTOS nalazi se pekara.

Vila SOTOS u centru Paralije poseduje studije za smeštaj dve i tri osobe. Svaka smeštajna jedinica ima kompletno opremljenu kuhinju, terasu sa tendom, kupatilo-T/WC, terasu, TV i AC (klima nije uračunata u cenu i plaća se na licu mesta 5 € po danu).  Francuski ležajevi su širine 130-140 cm. Singl (standrdni) ležajevi su širine 80-90 cm.  Posteljina se menja na 5 dana. Gostima je na raspolaganju bežični internet.  Besplatan javni parking u Paraliji se nalazi na 50 metara od vile SOTOS . GPS koordinate: 40.264509, 22.595688

PERIOD BORAVKA  31.05.

10.06.

10.06.

20.06.

20.06.

30.06.

30.06.

10.07.

10.07.

20.07.

20.07.

30.07.

30.07.

09.08.

09.08.

19.08.

19.08.

29.08.

29.08.

08.09.

08.09.

18.08.

18.09.

28.09.

BROJ NOĆENJA  10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10
STD 1/ 2  115*  210 280 310 380 410 410 410 340 250 220 115*
STD 1/ 3  100*  240 310 350 410 450 450 450 370 265 240 100*

Cene su izražene u evrima. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu banke Banca Intesa na dan uplate aranžmana.
DOPLATA ZA KLIMU 5€ DNEVNO
Cene su izražene u evrima za najam studija/apartmana na bazi 10 noćenja.
Cena označena * (zvezdicom) obuhvata smeštaj sa prevozom po osobi.Za sopstveni prevoz cena ozančena * (zvezdicom) se umanjuje za 20€, prva i poslednja smena.

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Boravak od 11 dana – 10 noćenja u studijima ili apartmanima
 • Prevoz autobusom turističke klase-visokopodni ili double decker, audio/videooprema, klima/grejanje (samo za smene označene zvezdicom *).
 • Troškove organizacije putovanja
 • Usluge predstavnika agencije Organizatora putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Putno zdravstveno osiguranje
 • Prevoz autobusom turističke klase-visokopodni ili double decker, audio/video oprema, klima/grejanje (osim smena označenih zvezdicom *).
 • Individualne troškove
 • Usluge koje nisu predviđene programom
 • Troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putova

CENE ZA NAJAM APARTMANA ILI STUDIJA
Cene su navedene za najam apartmana ili studija za 10 noćenja, osim smena označenih zvezdicom koje uključuju i prevoz. Cene su iskazane u evrima, plativo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu banke Banca Intesa na dan uplate aranžmana.

CENE ZA SOPSTVENI PREVOZ
Doplata ne postoji.
Cena sa zvezdicom se umanjuje za 20 €, prva i poslednja smena
DOPLATA ZA 1/1
Ukoliko dvokrevetni studio koristi jedna osoba, plaća najam dvokrevetnog studija.
Za smene označene * ukoliko aranžman koristi jedna osoba plaća doplatu za 1/1
u iznosu od 70 € i može da koristi jedno mesto na prevozu .

DOPLATE ZA ISHRANU
10 € po danu i osobi za polupansion (doručak i večera)
15 € po danu i osobi za pun pansion (doručak, ručak i večera)

POPUSTI
• Popusti za decu
U svakom studiju ili apartmanu BESPLATNO može, pod uslovom da nema
vlastiti ležaj, boraviti PO JEDNO dete, uzrasta do 10 godina, uz dve odrasle
punoplatežne osobe.

SPAJANJE SMENA
– spajanje smena na autobuskom prevozu, cena aranžmana
se ne menja (važi i za smene označene *).
– spajanje smena na sopstvenom prevozu, cena aranžmana
se ne menja, osim smena označenih *, gde se cena umanjuje za 20€ .

NAČIN PLAĆANJA. Prilikom sklapanja Ugovora putnik se odlučuje za način plaćanja. Jednom započeti način plaćanja se ne može naknadno menjati.

Gotovinom – akontacija 30% prilikom prijave (sklapanja ugovora), ostatak u jednakim mesečnim ratama, sa time da je celokupan iznos uplaćen najkasnije 15 dana pred polazak.
Čekovima građana – akontacija 30% prilikom prijave (sklapanja ugovora), preostali iznos deli se na jednake mesečne rate. Rate dospevaju isključivo svakog 10-og i 20-og u mesecu, a poslednja rata dospeva 20.novembra 2018. Za rate koje dospevaju nakon letovanja deponuju se čekovi gradjana po kursu banke Banca Intesa na dan deponovanja.
Putem administrativne zabrane – uplata akontacije 30% prilikom prijave (sklapanja ugovora) , preostali iznos duga deli se na jednake mesečne rate, tako da poslednja ne može dospevati posle 20.novembra 2018. Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica, čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

AUTOBUSKI PREVOZ

1.dan – Polazak grupe dan ranije u odnosu na datum iz tabele iz Novog Sada u 17:00h sa parkinga ispred hotela Sajam, iz Beograda u 18:00h parking u bloku 42 na Novom Beogradu (preko puta Buvlje pijace) iz Niša u 21 h sa pumpe preko puta motela NAIS.
2.dan – Dolazak u Paraliu u prepodnevnim satima, smeštaj u odabrane objekte posle 14:00h.
2.-12.dan – Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
12.dan – Polazak u Srbiju iz Paralie u 17:00h. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
13.dan – Dolazak u Beograd i Novi Sad u jutarnjim časovima. Kraj programa.

NAPOMENA: Vreme i mesto povratka iz letovališta je podležno promeni. Tačnu informaciju dobićete od predstavnika agencije.

SOPSTVENI PREVOZ

1.dan Dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan do predposlednji dan boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan. Napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

CENE AUTOBUSKOG PREVOZA ZA PARALIJU

Agencija zadržava pravo promene cene prevoza ukoliko dođe do većih poremećaja cena
goriva na tržištu. Polasci su garantovani iz svih navedenih gradova.
Moguće je priključenje putnika ispred svih motela na auto-putu Beograd-Niš-Vranje.
Transferi
Minimalan broj putnika za obavljanje transfera je DVA iz navedenih pravaca do i od Novog Sada.
Transferi mogu biti realizovani kombijem, mini busom ili putničkim autom u zavisnosti od broja putnika. Transferi će biti realizovani jedino ukoliko su blagovremeno najavljeni i uplaćeni najkasnije 10 dana pred polazak.
Polazak je dan ranije u odnosu na termin iz tabele cenovnika (programa). Povratak je poslednjeg dana boravka na destinaciji. Prevoz se organizuje udobnim visokopodnim ili spratnim autobusima (u zavisnosti od broja putnika) visoke turističke klase (klima, audio-video oprema). O Vašem udobnom i bezbednom putovanju brinu dva vozača i pratilac grupe. Putovanje od Novog Sada do letovališta traje oko 15 sati, uključujući pauze za odmor i četiri granična prelaza, u kojima su moguća čekanja nepredvidive dužine trajanja. Svako dete mora imati svoje sedište.
Napominjemo da je putovanje grupno i tome je sve podređeno. Prema tome, potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, jer ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladno i sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma.

RASPORED SEDENJA U AUTOBUSU ODREĐUJE SE ISKLJUČIVO NA OSNOVU REDOSLEDA PRIJAVLJIVANJA. PUTNIK MOŽE PONETI 2 KOMADA PRTLJAGA STANDARDNE VELIČINE. Prevoz prtljaga je besplatan. Putnik je dužan voditi brigu o svojim stvarima unetim u prevozno sredstvo, o davanju, odnosno preuzimanju prtljaga predatog prevozniku. Prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta nije obaveza Organizatora putovanja. Autobus po dolasku u letovalište staje što je moguće bliže smeštajnom objektu u zavisnosti od saobraćajnh propisa. Cena prevoza se ne menja ukoliko je ugovoreno letovanje u dva uzastopna termina.

KORISNE INFORMACIJE:
U objekte se ulazi prvog dana boravka posle 14:00 h, isti se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00 h.
Gosti sami održavaju čistoću u apartmanu/studiju za vreme svog boravka ( apartmanu/studiju se čiste pri dolasku i odlasku gosta od strane vlasnika apartmana/studija.)
Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu vode od uobičajne kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima dana a u odnosu na kapacitet objekta.
Apartmani nisu fizički obezbeđeni i odgovornost za svoje lične stvari snose gosti.
Gosti su obavezni na domaćinski odnos prema inventaru i opremi kao i na poštovanje kućnog reda.
Eventualne štete, prouzrokovane nepažnjom u korišćenju, gosti su dužni da prijave domaćinu ili predstavniku i da iste nadoknade.
U studijima i apartmanima francuski ležajevi su širine 130-140cm i singl ležajevi su širene 80-90 cm.
Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera
Svi gosti zainteresovani za rent-a car su u obavezi da ponesu važeću međunarodnu vozačku dozvolu.
U suprotnom neće biti u mogućnosti da iznajme vozilo.
Gostima je svakodnevno na raspolaganju predstavnik agencije kako za organizaciju fakultativnih izleta
tako i za pružanje informacija vezanih za boravak i aktivnosti turista.Za hitne slučajeve predstavnik je danonoćno dostupan na mobilni telefon i obavezan na asistenciju.

PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

Pre početka putovanja u inostranstvo zaključite polisu putnog zdravstvenog osiguranja.
Polisa putnog zdravstvenog osiguranja pokriva troškove pružanja neophodne medicinske pomoći koji su u inostranstvu visoki. Za ulazak u zemlje EU podrazumeva se da ste obezbedili polisu putnog zdravstvenog osiguranja. Putnici sami snose odgovornost ukoliko zbog neposedovanja polise putnog zdravstvenog osiguranja budu sprečeni da uđu na teritoriju zemalja EU.
Polisu putnog zdravstvenog osiguranja možete zaključiti u Agenciji po važećem cenovniku i uslovima kompanije DDOR Novi Sad.

NAPOMENE ZA PUTNE ISPRAVE:

Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu.
Za putnike državljane Srbije, koji poseduju crveni, biometrijski pasoš nije potrebna viza za Grčku.
Putnici koji poseduju strani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.

Cena:100 

Pošaljite upit za ovaj smeštaj