Hanioti letovanje, Kasandra, Halkidiki, GrčkaHanioti je jedno od najpopularnijih grčkih letovališta koje se nalazi na Kasandri, prvom prstu Halkidikija. Predstavlja jedno od najlepših turističkih mesta na Kasandri. Nalazi se između Polihrona i Pefkohorija a od Soluna udaljen oko 96 kilometara. Moderan, živopisan i lep, Hanioti garantuje nezaboravno letovanje i prijatan odmor. Raznovrsna i sadržajna turistička ponuda zadovoljiće svačiji ukus.

Ovo letovalište ima dugu peščanu plažu koja je oivičena parkom punim zelenila. Na plaži  su obezbeđeni ležaljke i suncobrani.  U centru mesta se nalazi veliki trg, koji u večernjim časovima postaje centar dešavanja u Haniotiju. Od trga se šire male ulice sa prodavnicama, tavernama, suvenirnicama restoranima, picerijama, barovima, kafićima. Objekati za zabavu obećavaju dobar provod za sve generacije i sve uzraste. Hanioti je idealan za porodice koje preko dana žele relaksirajući odlazak na plažu, i za omladinu željnu noćnog provoda. Takođe, u Haniotiju postoji ambulanta, apoteka, rent a car agencija, dobro snabdeveni supermarketi, poslastičarnice i pekare.

Hanioti, Grčka, apartmani letovanje 2018

Od smeštajnih kapaciteta tu je veliki izbor studija, apartmana i hotela. Peščana plaža, kristalno čisto more i lepo uređen park, su karakteristični za ovo prijatno mesto i čine Hanioti idealnim za porodičan odmor i letovanje. Sa druge strane mesto pruža izvrsnu zabavu uz obilje kafića, restorana, igraonica za decu i zabavnih parkova. Ukoliko se odlučite za najam apartmana , na raspolaganju vam je veliki izbor smeštaja u Haniotiju.

Do letovališta je moguće stići na više načina. Ukoliko se odlučite za sopetveni prevoz, voćnjom  preko Makedonije i oko Soluna autoputem stižete do Kalitee. Odatle regionalnim putem uz istočnu obalu Kasandre se stižete do Haniotija.Kada na destinaciju stignete sopstvenim prevozom u mogućnosti ste da obilazite i istražujete ovu predivnu destinaciju.

Ukoliko je vaš izbor prevoza autobus, u ponudi je veliki broj ponuda i paket aranžmana za ovu destinaciju. Na raspolaganju su vam lokalne turističke agencije koje organizuju interesantne i sadržajne fakultativne izlete. Pored toga možete iznajmiti rent a car ili moteo i samostalno istražiti poluostrvo Kasandru.

Pogledajte kompletnu ponudu apartmana i studia u Haniotiju: