Polihrono, pored Pefkohorija i Haniotija, je jedno od tri najpopularnija letovališta na prvom prstu Halkidikija, Kasandri. Nalazi se na 98 km od Soluna, ispred Haniotija. Smešteno je u kristalno čistom zalivu Toroneos i okruženo bujnom mediteranskom vegetacijom. Plaža u Polihronu je peščana, duga, čista, uredna i održavana. Ima postepeni ulazak u more, što je naročito pogodno i najviše odgovara deci.

 

Glavno šetalište se pruža uz plažu celom dužinom. Tu se nalaze restorani, kafići, barovi, taverne, suvenirnice. Polihrono je je veoma lepo, mirno letovalište i ima prijatnu atmosferu. Upravo zbog toga je među omiljenim mestima za odmor i letovanje naših turista. Samo letovalište nije veliko tako da se sve nalazi na dohvat ruke, što je naravno još jedna velika prednost ove destinacije.

U Polihronu postoje ambulanta, apoteka, pošta, mnoštvo supermarketa, taverni, kafića, barova, pekara, picerija i rent-a-car agencija. U samom mestu postoji i malo igralište za decu, gde su rasporedjeni rekviziti za igru kao što su ljuljaške, klackalice, tobogani i ostali. Upravo zbog svega ovoga kao i zbog prelepe plaže sa postepenim ulaskom u more, Polihrono je sjajan izbor za letovanje za porodice sa malom decom koje žele da uživaju u letovanju i imaju miran porodični odmor. Ponuda smeštaja, vila, studja, apartmana i hotela je izuzetno raznolika i prilagođena svačijim ptrebama.

Pogledaj kompletnu ponudu: Polihrono apartmani letovanje 2018