fbpx

Stavros Vrasna i Asprovalta su poznata letovališta u zalivu Strimonikos ili regiji Svetog Đorđa.  To je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija naših putnika. Zbog dobre saobraćajne povezanosti savremenim autoputem (Via Egnacia) jedna je od najbližih destinacija. Krase je duge peščane plaže, velika ponuda apartmanskog smeštaja, sadržajna turistička ponuda za svačiji ukus i veoma pristupačne cene.

Stavros

Stavros krasi čisto more, peščane plaže i park platana koji i u najvrelijim danima pruža prijatnu hladovinu. Stavros nudi šetališta, brojnih taverni, kafića i restorana do drugih zanimljivosti za najmladje. Zbog vazdušnih strujanja mesto je poznato kao vazdušna banja. Ljubitelji grčke istorije i kulture mogu posetiti veliki broj arheoloških lokaliteta koji se nalaze u okolini.

Vrasna

Vrasna Bič (Vrasna Paralia) i Nea Vrasna nalaze se nekoliko kilometara istočno od Stavrosa. Lepo more i široka plaža, su najveća vrednost ovog letovališta. Sve u ovim turističkim mestima – kafići, restorani, taverne podređeno odmoru i relaksaciji i zato nose epitet idealnog mesta za miran porodični odmor.

Asprovalta

Asprovalta je najveći i najznačajniji turistički centar ove regije. Kao i prethodna dva letovališta i Asprovalta poseduje dugu peščani plažu duž koje se pruža široko šetalište. Pored standardne turističke ponude poput kafića, restorana, taverni, prodavnica ovde se nalazi i lekarska ambulanta i apoteka.

Ono što je zajedničko za regiju Stavros Vrasna Asprovalta je to da je omiljena kod porodica i svi aspekti turističke ponude su tome podređeni. Animacije i zanimacije na plaži, postepen ulazak u more, obezbeđena spasilačka i medicinska služba učiniće vaš boravak na ovoj destinaciji udobniji i sigurniji.

Asprovalta apartmani
Asprovalta apartmani
21 Aranžman/a
Ofrinio apartmani
Ofrinio apartmani
2 Aranžman/a
Stavros apartmani
Stavros apartmani
41 Aranžman/a
Vrasna Bič apartmani
Vrasna Bič apartmani
8 Aranžman/a
Vrasna Nea apartmani
Vrasna Nea apartmani
24 Aranžman/a