ApartHotel Ntinas Filoxenia

Skala Potamia, Tasos

Opis destinacije

Najzelenije grčko ostrvo poznato je po redovima maslinjaka i borovih šuma na planinama. Zbog toga ga nazivaju i "šuma koja pliva". Temperatura tokom cele godine je prijatna, a vazduh ispunjen najlepšim mirisima. Tasos je ostrvo u severnom Egeju. Bilo je naseljeno još u praistoriji. Još od antičkih vremena Tasos je bio poznat po rudnicima zlata i po kvalitetnom mermeru. Nadaleko je poznato po svojim čistim plažama, gostoprimljivosti, ukusnom vinu i izvanrednom medu. Istorija ostrva se proteže u antičko doba. Do danas su se očuvala mnoga arheološka blaga. Putevi su veoma dobro urađeni i prolaze duž celog ostrva, omogućavajući prilaz svim plažama i uvalama. Glavni grad Limenas (Tasos), ujedno je i najveća trgovinska luka i centar. Temperatura smaragdnoplave vode je već u junu oko 24 stepena.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Ovaj objekat je udaljen 2 min hoda od plaže. Smešten na samo 150 metara od plaže Hrisi Amudija na Tasosu, kompleks Ntinas sadrži 2 bazena i hidromasažnu kadu na otvorenom. U ponudi ima moderan smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i pogledom na Egejsko more ili na vrt.

Kompleks Ntinas se sastoji od modernih studija, soba i apartmana sa LCD TV-ima i klima uređajima. Sve sobe su uređene u opuštajućim, zemljanim bojama. Većina smeštajnih jedinica sadrži kuhinju sa frižiderom, a pojedine imaju sopstveni balkon.

U pićima i kafi možete uživati u baru kraj bazena. Kompleks Ntinas takođe raspolaže mini-marketom i suvenirnicom, koji rade tokom celog dana. Najmlađi gosti se mogu zabavljati na igralištu.

Brojni restorani i barovi u mestu Skala Potamijas nalaze se na 5 minuta hoda od kompleksa. Grad Limenas je udaljen 12 km. U blizini kompleksa na raspolaganju vam je i besplatan privatni parking.

-Prilikom rezervacije uplaćuje se ceo dinarski deo aranžmana i 40% deviznog dela aranžmana (odnosi se na aranžmane za Grčku, Bugarsku leto i zima, evropske gradove autobusom...). Ostatak deviznog dela aranžmana se uplaćuje najkasnije 20 dana pre početka korišćenja usluga. Troškovi prevoza i međunarodno zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 20 dana pre početka korišćenja aranžmana.
– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Video

Pošaljite upit

Sve cene i podaci na sajtu su informativnog karaktera. Za zvaničnu ponudu pozovite nas, pošaljite upit putem kontakt forme, pišite nam na email ili nas posetite na našoj adresi.