Blue Dolphin Hotel

Metamorfosis, Sitonija

Opis destinacije

Na 95 km od Soluna, na samom početku Sitonije, nalazi se Metamorfozis, mesto koje će Vas, kako i sam naziv kaže, preporoditi. A kako i ne bi, kada ga s pravom nazivaju vazdušnom banjom Halkidikija. Četinarska šuma koje ima u izobilju stvara posebnu mikroklimu ovog mesta. Izuzetan je i park koji je idealan za prijatne šetnje u pomešanim mirisima četinara i mora. Okolina parka je centar dešavanja u ovom malom i mirnom mestu. Tu se nalazi većina taverni, kafića i restorana. Ako želite da negde pobegnete od gužve i vreve onda je Metamorfosis pravi izbor. Ako Vam neće smetati nedostatak noćnog života i burnijih sadržaja, eto samo još jedne potvrde da će Vas očarati, a sasvim sigurno i preporoditi i opustiti. U zavisnosti od dela plaže koji posmatrate možemo reći da Metamorfozis ima različite prilaze vodi, od peščano-šljunkovitih preko krupno šljunkovitih do kamenih (samo pri ulasku u more), ali celu plažu greje zapadno sunce koje omogućava uživanje na plaži do kasnih poslepodnevnih sati.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Blue Dolphin se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Sitonija. Hotel Blue Dolphin je moderan porodični hotel, udaljen od plaže 70 m, od mesta Metamorfosis 1.5 km, dok je od Soluna udaljen 80 km. Hotel Blue Dolphin je idealna preporuka za one koji vole miran porodičan odmor.

Sobe: Hotel Blue Dolphin poseduje 183 smeštajne jedinice u svom sastavu, raspoređenih u 15 bungalova.  U ponudi agencije  nalaze se standard sobe, superior sobe, family sobe, deluks sobe, deluks family sobe, suite, deluks suite, family suite i family suite sa privatnim bazenom. Standard sobe imaju između 18-20m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Superior sobe imaju veću kvadraturu 30m², i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Family sobe imaju 30m² , jednoprostorne su, sastoje se od dela sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i sa sofa krevetom. Deluks sobe imaju između 28-30m², nalaze se u anex zgradi, i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Deluks porodične sobe imaju između 33-35m², sastoje se iz spavaće sobe sa bračnim krevetom i dnevne sobe sa dva sofa kreveta. Suite imaju 50m², renovirani su 2015 godine, i imaju spavaću sobu sa bračnim krevetom i dnevnu sobu sa sofa krevetom. Deluks suite imaju između 55-60m², imaju spavaću sobu sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i odvojenu dnevnu sobu sa sofa krevetom. Family suite imaju između 50-55m², renoviranu su 2019 godine, imaju spavaću sobu sa bračnim krevetom i dnevnu sobu sa sofa krevetom. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini frižider i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Blue Dolphin u svom sastavu, pored glavnog restorana u kome se poslužuju pansionski obroci, poseduje i jedan a la carte restoran. Pored ovoga hotel Blue Dolphin ima glavni bar u hotelu, bar pored bazena, bar na plaži kao i snack bar, gde gosti hotela mogu da konzumiraju različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, sokova, koktela, kafa, laganih obroka i poslastica. Hotel Blue Dolphin takođe ima i tavernu gde se poslužuju grčka tradicionalna jela i vina. Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, parking koji je besplatan, internet kutak koji se doplaćuje, TV salu, usluge pranja veša kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se takođe nalaze mini market kao i prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Blue Dolphin u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Hotel Blue Dolphin takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži se doplaćuju. Gostima hotela se pruža mogućnost da koriste teretanu, terene za tenis, odbojku, košarku, mini golf, kao i da koriste sto za stoni tenis i pikado. Od ostalih sadržaja gosti mogu da koriste spa centar, saune i masaže uz doplatu. Za najmlađe je zadužen tim animatora u okviru mini kluba, a tu je i dečije igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Pošaljite upit

Sve cene i podaci na sajtu su informativnog karaktera. Za zvaničnu ponudu pozovite nas, pošaljite upit putem kontakt forme, pišite nam na email ili nas posetite na našoj adresi.