Budimpešta

Budimpešta, Mađarska

već od 75€

Opis destinacije

Više od 1500 godina stara istorija i kulturno blago koje su brojne civilizacije ostavile za sobom čine da Budimpešta nikada ne prestaje da fascinira. Sa druge strane slikovita Sentandreja – grad istorijski spomenik, koji su sagradili srpski trgovci u XVIII veku, svojim šarmom i lepotom sigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim. Ako se tome doda bogatstvo kulturnih događaja i sadržajnost programa, zagarantovan je dobar provod.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
BUDIMPEŠTA 2 DANA 
1  NOĆENJE 
TERMIN  22/23.10. 2022.   
program br.2/09.09.2022.

CENA ARANŽMANA: 75 EUR

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Doplata za 1/1 sobu na upit 25 € isključivo na upit

U CENU ARANŽMANA SU URAČUNATE SLEDEĆE USLUGE:
- Prevoz udobnim turističkim autobusom (AC,mikrofin, DVD) 
- putarine, vinjete, parkinzi
- smeštaj u Budimpešti u hotelu sa 3*(  u 1/2  i 1/2+1 sobama na bazi 1 noćenja sa doručkom (doručak švedski sto ), 
- razgledanja prema programu 
- usluge licenciranog vodiča , 
- troškovi organizacije putovanja.
    
U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: 
- međunarodno zdravstveno osiguranje,-260,00 dinara ,moguće je uraditi u agenciji
- sve usluge koje nisu navedene

- CENE FAKULTATIVNIH PROGRAMA:
- Krstarenje brodom po Dunavu, cena 15 €/10 € deca do 12 godina
- Sent Andreja 10 €/ 5 € deca do 12 godina
- Odlazak u Tropicarium-"CAMPONA", 5 € (individualna cena ulaznice u Tropicarium cca 9 € odnosno oko 2700 forinti za odrasle i oko 6,5 € ili 2000 forinti za osobe do 18 godina)https://tropicarium.hu  
(za fakultativu je neophodan minimum od 25 putnika - )

Ulaznice su individualne i plaćaju se na licu mesta. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. 

Prilikom prijave za aranžman neophodno je izjašnjavanje za fakultativu zbog ograničenog broja i organizacije istih.
NAPOMENA

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije… Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima.  Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner. (Cene fakultative podrazumevaju transfer do lokaliteta,asistenciju vodiča i ulaznicu). 

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 45 PUTNIKA. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu ne umanjujući vrednost aranžmana. 

1.dan  ZRENJANIN - NOVI SAD - BUDIMPEŠTA
Sastanak grupe u 02,00 h. Polazak grupe u 02:15h iz Zrenjanina sa parkinga  "Kristalne dvorane"-hala sportova. Direktna vožnja do  Budimpešte, sa usputnim pauzama prema potrebi. Po dolasku u Budimpeštu, odlazak na panoramsko i pešačko razgledanje grada: Trg Heroja, Muzej Lepih umetnosti, Andraši ulica, Opera, Bazilika Sv. Ištvana, Parlament, Rakoci ulica... Vožnja do Budimske tvrđave. Razgledanje Ribarskog bastiona, Matijine crkve, Kraljevske palate... Odlazak u Vaci ulicu. Slobodno vreme za zamenu novca i individualno razgledanje centra grada. Smeštaj u hotel u popodnevnim satima-po hotelskim pravilima, slobodno vreme.U večernjim satima  fakultativni odlazak na noćno krstarenje brodom po Dunavu. Razgledanje prelepo osvetljenih budimpeštanskih obala i mostova sa vodičem. Povratak u hotel, noćenje.

2.dan  BUDIMPEŠTA – SENT ANDREJA-ZRENJANIN
Posle doručka pakovanje stvari,odjava iz hotela do 9 h.Slobodno vreme ili  -fakultativni odlazak do Sent Andreje. Razgledanje živopisnog gradića koji je od vremena velike seobe Srba pod vođstvom Arsenija Čarnojevića naseljen srpskim stanovništvom. Pešački obilazak trga Vuka Karadžića, Požarevačke crkve, zatim odlazak do glavnog gradskog trga pored kuće Jakova Ignjatovića. Odlazak do Saborne crkve koja sa svojom muzejskom postavkom predstavlja najznačajniji objekat u varoši. Po završetku posete Sent Andreji fakultativni izlet u tržni centar CAMPONA,sa individualnom posetom TROPIKARIjUMU ,jednom od najvećih akvarijuma u srednjoj Evropi. U dogovoreno vreme(popodnevni sati), polazak iz centra Budimpešte ,sa dodgovorenog mesta ,za Zrenjanin.Vožnja autoputem kroz Mađarsku sa  usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u Zrenjanin u kasnim večernjim časovima u zavisnosti od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima.
- 30% prilikom prijave,ostatak 15 dana pred put
- 30% prilikom prijave,ostatak u ratama  deponovanim čekovima do 15.04.2022. bez uvećanja

MIN

Organizator putovanja je turistička agencija Minos Travel, broj licence OTP 219 /2021 B. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Minos Travel. OUP

Video

Pošaljite upit

Sve cene i podaci na sajtu su informativnog karaktera. Za zvaničnu ponudu pozovite nas, pošaljite upit putem kontakt forme, pišite nam na email ili nas posetite na našoj adresi.