Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Chrousso village je odličan hotel sa 4* i zauzima površinu od 40 000m². Hotel Chrousso village  se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Kasandra.  Hotel Chrousso village  renoviran je 2000. godine, nalazi se na 600 m od plaže i 1,5 km od naselja Paliouri. Okružen je zelenilom i prelepom baštom.

Sobe: Hotel Chrousso village se sastoji od glavne zgrade i 19 manjih zgrada. Hotel Chrousso village  ima ukupno  159 smeštajnih jedinica u svom sastavu. U ponudi  agencije nalaze se studiji i apartmani. Studiji imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta i sofa krevet. Apartmani su malo veće kvadrature i imaju odvojenu spavaću sobu sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta  i dnevnu sobu.   Sve sobe hotela  Chrousso village  imaju kupatilo, TV, telefon i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Chrousso village pored glavnog restorana gde se poslužuju pansionski obroci, poseduje bar u lobiju gde gosti hotela mogu konzumirati alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel Chrousso village takođe ima i snack bar gde se poslužuju lagani obroci. Od ostalih sadržaja gostima hotela Chrousso village su na raspolaganju  rent a car, menjačnica, parking koji je besplatan , kao i usluge doktora na poziv. U blizini se takođe nalaze market I prodavnica suvenira.

Sport i zabava: Hotel Chrousso village u svom sastavu poseduje bazen za odrasle sa ležaljkama i suncobranima oko bazena koji su uključeni u cenu. Hotel takođe poseduje i jedan manji bazen za decu. Ležaljke i suncobrani koji se nalaze na plaži doplaćuju se na licu mesta. Od ostalih aktivnosti, gosti hotela se pruža i mogućnost da koriste terene za tenis, teren za odbojku na pesku, sto za stoni tenis kao i mogužćnost da se bave pojedinim sportovima na vodi. Za najmlađe je na raspolaganju mini klub i dečije igralište.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Pošaljite upit

Sve cene i podaci na sajtu su informativnog karaktera. Za zvaničnu ponudu pozovite nas, pošaljite upit putem kontakt forme, pišite nam na email ili nas posetite na našoj adresi.