Hotel Mons

Zlatibor, Srbija

Opis destinacije

Zlatibor je planina i park prirode u zapadnoj Srbiji. Pripada grupi Starovlaških planina, na sjeverozapadnom dijelu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Polimlja. Prostire se na površini od oko 1.000 km², dugačka je 55 km, a široka i do 20 km. Najviši vrh je Tornik (1496 m). Visovi se dižu po obodu Zlatibora, ali se i sa same površi diže nekoliko manjih i većih visova. Zlatibor ima izgled prostrane, blago valovite visoravni, prosječne nadmorske visine 1000 m, dinarskog smjera pružanja, od Kremanske kotline na sjeverozapadu do planine Murtenice na jugoistoku. Južna i istočna granica Zlatibora su rijeke Uvac i Veliki Rzav. Prema Uvcu na jugu se Zlatibor spuša strmim odsjekom. Na zapadu se graniči s Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Na sjeveru, prema dolini Sušice i mačkatskoj površi, ograničen je strmim odsjekom, koji predstavlja nekadašnju obalu (klif) Panonskog jezera, iz vremena njegove najviše faze. Zlatibor je gotovo u cjelosti izgrađen od serpentina koji je na površini vrlo trošan i raspadnut. Zlatibor obuhvaća predjele tri općine: Čajetinu i jedan dio općine Užice (Kremanska oblast) - sjeverni Zlatibor i jedan manji dio općine Nova Varoš (Murtenička oblast) - južni Zlatibor. Administrativni centar Zlatibora je gradić Čajetina.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Hotel Garni Mons se nalazi na Zlatiboru u regionu centralne Srbije, na 8 km od ski centra Tornik. Na raspolaganju su terasa i spa centar. Besplatan bežični internet je dostupan u celom hotelu. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti. Sve smeštajne jedinice su klimatizovane i imaju flat-screen TV, CD plejer i DVD plejer. Pojedine smeštajne jedinice sadrže trpezariju i/ili terasu. Kuhinja je opremljena rernom, frižiderom, pločom za kuvanje i kuvalom. Svaka smeštajna jedinica sadrži sopstveno kupatilo sa tušem i bade-mantilima. Posteljina je obezbeđena. Hotel Garni Mons takođe poseduje hidromasažnu kadu, prostoriju za talasoterapiju, saunu i fitnes centar. Gosti mogu uživati uz piće u hotelskom baru. Zlatiborsko jezero je udaljeno 300 metara Jedan od najtraženijih objekata na destinaciji Zlatibor..

Pošaljite upit

Sve cene i podaci na sajtu su informativnog karaktera. Za zvaničnu ponudu pozovite nas, pošaljite upit putem kontakt forme, pišite nam na email ili nas posetite na našoj adresi.