Hotel Mons

Zlatibor, Srbija

već od 0€

Opis destinacije

Zlatibor je planina i park prirode u zapadnoj Srbiji. Pripada grupi Starovlaških planina, na sjeverozapadnom dijelu oblasti Stari Vlah, granične oblasti između Raške, Hercegovine i Polimlja. Prostire se na površini od oko 1.000 km², dugačka je 55 km, a široka i do 20 km. Najviši vrh je Tornik (1496 m). Visovi se dižu po obodu Zlatibora, ali se i sa same površi diže nekoliko manjih i većih visova. Zlatibor ima izgled prostrane, blago valovite visoravni, prosječne nadmorske visine 1000 m, dinarskog smjera pružanja, od Kremanske kotline na sjeverozapadu do planine Murtenice na jugoistoku. Južna i istočna granica Zlatibora su rijeke Uvac i Veliki Rzav. Prema Uvcu na jugu se Zlatibor spuša strmim odsjekom. Na zapadu se graniči s Bosnom i Hercegovinom, selima Mokrom Gorom, Semegnjevom i Jablanicom. Na sjeveru, prema dolini Sušice i mačkatskoj površi, ograničen je strmim odsjekom, koji predstavlja nekadašnju obalu (klif) Panonskog jezera, iz vremena njegove najviše faze. Zlatibor je gotovo u cjelosti izgrađen od serpentina koji je na površini vrlo trošan i raspadnut. Zlatibor obuhvaća predjele tri općine: Čajetinu i jedan dio općine Užice (Kremanska oblast) - sjeverni Zlatibor i jedan manji dio općine Nova Varoš (Murtenička oblast) - južni Zlatibor. Administrativni centar Zlatibora je gradić Čajetina.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Hotel Garni Mons se nalazi na Zlatiboru u regionu centralne Srbije, na 8 km od ski centra Tornik. Na raspolaganju su terasa i spa centar. Besplatan bežični internet je dostupan u celom hotelu. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti. Sve smeštajne jedinice su klimatizovane i imaju flat-screen TV, CD plejer i DVD plejer. Pojedine smeštajne jedinice sadrže trpezariju i/ili terasu. Kuhinja je opremljena rernom, frižiderom, pločom za kuvanje i kuvalom. Svaka smeštajna jedinica sadrži sopstveno kupatilo sa tušem i bade-mantilima. Posteljina je obezbeđena. Hotel Garni Mons takođe poseduje hidromasažnu kadu, prostoriju za talasoterapiju, saunu i fitnes centar. Gosti mogu uživati uz piće u hotelskom baru. Zlatiborsko jezero je udaljeno 300 metara Jedan od najtraženijih objekata na destinaciji Zlatibor..

Pošaljite upit

Sve cene i podaci na sajtu su informativnog karaktera. Za zvaničnu ponudu pozovite nas, pošaljite upit putem kontakt forme, pišite nam na email ili nas posetite na našoj adresi.

TOP PONUDE

Ovo su neki od aranžmana koje Vam preporučujemo