Planinska avantura po NP Tara

Tara, Srbija

već od 115€

Opis destinacije

Posetite i doživite Taru, jednu od naših najlepših planina u Srbiji. Netaknuta priroda, jezera, klima, prelepi vidikovci od kojih zastaje dah, su samo neki od razloga zašto treba da posetite ovu planinu. Nudimo Vam priliku da vidite i divite se najvećoj zveri Evrope, mrkom medvedu, u njegovom prirodnom staništu, iz bezbednih čêka na hranilištima Nacionalnog Parka Tara.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
CENA: 
Dvokrevetna soba: 115 EUR
Cena je izražena po osobi. 
Datumi za 2020. godinu: od aprila do oktobra 

Cena aranžmana uključuje: 
- Smeštaj na bazi dva noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi, Hotel Zepter Drina 4* Bajina Bašta ili Vila Drina u Perućcu
- Piće dobrodošlice (tradicionalno piće sa područja Bajine Bašte)
- Besplatno korišćenje sadržaja Fitness centra (teretana i sauna)
- Kraća prezentacija ture u centru za posetioce NP Tara u Bajinoj Bašti
- Obilazak NP Tara uz pratnju rendžera, izlazak na teren i boravak u parku do sutona
- Prevoz od Bajine Bašte do Mitrovca, kao i povratak do Bajine Bašte

Cena aranžmana ne uključuje:
- Doplatu za jednokrevetnu sobu: 20 EUR po noći (na cenu paketa)
- Boravišnu taksu i osiguranje u iznosu od 130 RSD po osobi/po noći
- Paket pića uz večeru
- Individualne troškove

Zepter Hotel Drina Bajina Bašta 4* je smešten u samom centru Bajine Bašte (168 km od Beograda i 38 km od Užica), u centru gradskog naselja Bajine Bašte - pešačka zona,  u neposrednoj blizini reke Drine, po kojoj i nosi ime, planine Tare i manastira Rača. Hotel se sastoji od suterena, prizemlja i tri sprata. Pored 73 moderno opremljene smeštajne jedinice, od kojih su dve apartmanskog tipa, hotel raspolaže i kongresnom dvoranom (kapaciteta 220 mesta), kompletno opremljenom za održavanje kongresa i seminara. Sobe su opremljene velikim, udobnim krevetima, garderoberom, kofer stolom, radnim stolom sa stolicom, ogledalom, televizorom, zidnim lampama. Kupatilo je opremljeno kadom i svim pratećim sanitarijama, upotpunjeno kvalitetnom Zepter kozmetikom. Sve sobe su klimatizovane i poseduju telefonsku liniju, WiFi i kablovski internet, kablovsku televiziju. Hotel raspolaže sa teretanom i saunom.

Vila Drina Perućac je ušuškana u bujno zelenilo Perućca, 13 km uzvodno od Bajine Bašte, u podnožju planine Tare. Raskošna Vila, građena između dva svetska rata, nedavno je potpuno renovirana i pretvorena u moderan hotel sa 15 soba, sa najsavremenijom opremom i infrastrukturom, te predstavlja pravi dragulj na turističkoj mapi Srbije. Sve smeštajne jedinice u Vili su opremljene klima-uređajima, mini barom, TV uređajima, telefonima i imaju besplatan wi-fi. U vila Drina Perućac možete koristiti vaučere Ministarstva turizma.
Dan 1. Bajina Bašta
Individualna organizacija sopstvenog prevoza putnika do destinacije. Dolazak u Hotel Zepter Drina Bajina Bašta ili Vila Drina u Perućcu posle 14h. Sledi piće dobrodšlice, a potom i smeštaj u sobe i slobodno vreme. Gostima je na raspolaganju besplatno korišćenje sadržaja Fitness centra, teretane i saune. Opustite se u prelepom ambijentu, iskoristite dan da se posvete sebi. Slobodno vreme. Večera. Noćenje.

Dan 2. Nacionalni park Tara
Nakon doručka sledi slobodno vreme. Odlazak do centra posetioca Nacionalnog parka Tara, u Bajinoj Bašti, na kraću prezentaciju. Centar za posetioce prostire se na 300m2 gde ćete imati priliku da vidite stalnu izložbenu postavku, info-pult i suvenirnicu. Nakon kratke prezentacije, sledi odlazak do Nacionalnog parka Tara, u pratnji renedžera. Nacionalni park Tara je dom najbrojnije populacije mrkog medveda u Srbiji. Procena je da je na području planine Tare nastanjeno preko 50 medveda. Imaćeteočaravajući predeli. Sledi posmatranje medveda na terenu, gde ćete čuti mnogobrojne priče o nastanku i životu ovih prelepih životinja koje izazivaju strahopoštovanje kod ljudi. Nakon par sati provedenih u prirodi, sa ovim divnim životinjama, vraćamo se u smeštaj puni doživljaja. Slobodno vreme. Večera. Noćenje.

Dan 3. Bajina Bašta
Nakon doručka, sledi pakovanje i napuštanje smeštaja. Smeštaj se napušta do 10h. Posle toga, sledi slobodno vreme i povratak kućama, gde ćete sumirati utiske sa ovog uzbudljivog putovanja. Individualna organizacija sopstvenog prevoza putnika za povratak. Kraj programa. 
Potrebno je uplatiti 40% od ukupnog iznosa najkasnije u roku od 2 dana od prijema instrukcija za uplatu, a ostatak iznosa 5 dana pred početak ture.

MGLN

Organizator putovanja je turistička agencija Magelan, broj licence OTP 300/2020. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Magelan. OUP

Pošaljite upit

Sve cene i podaci na sajtu su informativnog karaktera. Za zvaničnu ponudu pozovite nas, pošaljite upit putem kontakt forme, pišite nam na email ili nas posetite na našoj adresi.